Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru echipe europene, Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa, în semifinalele CM de handbal masculin

campionatul mondial de handbal masculin egipt

Miercuri s-au disputat cele patru partide din sferturile de finală ale CM de handbal masculin, iar rezultatele au stabilit semifinalistele, care se vor confrunta vineri, pentru un loc în finală. Toate provin din Europa, anunță news.ro.

Rezultatele înregistrate miercuri, în sferturi, sunt: Danemarca - Egipt 39-38 (după 4 reprize de prelungiri şi aruncări de la 7 metri), Spania – Norvegia 31-26, Franţa – Ungaria 35-32 (după 2 reprize de prelungiri) şi Suedia – Qatar 35-23.

Astfel, în semifinale se vor duela Danemarca - Spania şi Franţa - Suedia, meciurile fiind programate vineri. Duminică, în ultima zi a competiţiei, vor avea loc finalele pentru medalii.

La ultima ediţie a CM, titlul mondial a fost câştigat de Danemarca.

Citește și: Elena Udrea reacționează după ce a fost acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită: Nimeni nu a luat niciun ban, nici macar nu s-a platit ceva

CM din Egipt este primul care se desfăşoară cu 32 de echipe la start, însă fără spectatori, din motive pandemice.

România nu se află printre participante, după ce calificările europene au fost anulate din motive pandemice, astfel că la CM din Egipt au ajuns primele 13 clasate la Campionatul European din 2020, alături de Danemarca, deţinătoarea titlului mondial, precum şi de Polonia şi echipa Federaţiei Naţionale de Handbal a Rusiei, care au primit wild-card. La CE din 2020, România nu a participat.

Ultima dată, tricolorii au participat la ediţiile CM din 2009 şi 2011, când s-au clasat pe locul 15, respectiv 19. Palmaresul României include patru titluri mondiale (1961, 1964, 1970, 1974) şi două medalii de bronz (1967, 1990).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.