Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru elevi s-au filmat când inhalau un praf alb, de la o pastilă pisată, în toaleta unui liceu din Lugoj

Patru elevi s-au filmat în timp ce inhalau un praf alb în toaleta unui liceu din Lugoj. Poliția a demarat o anchetă și a stabilit că aceștia „s-au jucat” folosind un medicament uzual.

Conform IPJ Timiș, polițiștii din Lugoj s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații, cu privire la faptul că la un liceu din oraș patru elevi de clasa a 8-a, trei fete și un băiat, s-ar fi filmat în timp ce ar fi inhalat un praf în grupul sanitar din incinta liceului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au făcut verificări, rezultând faptul că aceștia s-ar fi jucat cu un medicament uzual.

Unul dintre tineri a fost dus la spital de părinți, informează Mediafax.

„De asemenea, în urma analizelor efectuate, la spital, tânărului în cauză, care a fost transportat de către părinții săi în vederea efectuării de investigații, a rezultat faptul că viața acestuia nu a fost pusă în pericol și nu ar fi consumat substanțe interzise”, transmite Poliția Timiș.

Incidentul nechibzuit a fost plănuit de câțiva elevi de clasa a VIII-a. Băiatul și cele trei fete au luat o pastilă de paracetamol și au zdrobit-o, simulând inhalarea prafului rezultat prin paie de hârtie, în toaleta școlii. Mai mult, mândri de fapta lor, au filmat întreaga acțiune și au postat imaginile pe o rețea de socializare.

Filmulețul a fost descoperit accidental de un părinte al unui alt elev, care este și polițist. Astfel, au fost demarate verificări, potrivit presei locale.

În cele din urmă, s-a dovedit că totul a fost doar o glumă proastă pusă la cale de cei patru tineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.