Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evenimente private cu peste 160 de persoane perturbate de către polițiști

petrecere

Poliţiştii gălăţeni au întrerupt, în cursul serii trecute, patru evenimente private, care se desfăşurau fără respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a infectării cu virusul SARS -Cov 2, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului(IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, două dintre aceste evenimente s-au desfăşurat pe raza Secţiei 1 Poliţie Galaţi, în două restaurante situate pe străzile Alexandru Ioan Cuza şi Portului.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o aniversare şi un botez, la fiecare participând în jur de 30 de persoane.

Un alt eveniment privat, un botez, a fost constatat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi, într-un restaurant de pe strada Drumul de Centură, stabilindu-se că la acesta participau aproximativ 60 de persoane.

Cu ocazia legitimării participanţilor, poliţiştii au identificat un bărbat, de 34 ani, care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu, acesta fiind sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 lei.

În aceeaşi seară, poliţiştii Postului de Poliţie Folteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la desfăşurarea unui eveniment privat, în localitate, la care participau în jur de 40 de persoane.

În toate cele patru cazuri, evenimentele au fost întrerupte, administratori restaurantelor fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 7.500 lei, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.