Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru handbaliste străine şi antrenorul Florentin Pera şi-au prelungit contractele cu SCM Râmnicu Vâlcea

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, vineri, prelungirea contractelor cu patru jucătoare străine şi antrenorul Florentin Pera. Alte patru handbaliste vor părăsi echipa.

Astfel, antrenorul Florentin Pera şi-a prelungit contractul pe un sezon, la fel ca şi jucătoarele Jelena Trifunovici, Mireya Gonzalez Alvarez şi Kristina Liscevici, în timp ce Asma Elghaoui a semnat pe încă două stagiuni.

”Urmează să finalizăm şi alte înţelegeri cu jucătoarele noastre în perioada următoare”, a precizat clubul.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

La rândul său, conducătorul clubului, Florin Verigeanu, a punctat: ”Noi suntem adepţii continuităţii şi ne-am fi dorit ca toate fetele să rămână la Râmnicu Vâlcea. Din păcate, nu s-a putut acest lucru, iar o parte din ele vor pleca din vară, anume Marta Batinovici, Marta Lopez, Alicia Fernandez şi Maren Aardahl. Bineînteles, în locul lor vor veni alte jucătoare, care sperăm să se integreze rapid în echipă. În curand vom anunţa şi noile transferuri efectuate”.

În prezent, SCM Râmnicu Vâlcea se află pe locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 8 partide şi 21 de puncte, iar în Liga Campionilor ocupă locul 7, cu 4 puncte, din nouă meciuri jucate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.