Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru medalii pentru lotul României la Olimpiada Internaţională de Biologie

medalii

Lotul României la Olimpiada Internaţională de Biologie, desfăşurată în perioada 15-22 iulie la Teheran (Iran), a obţinut patru premii: o medalie de argint şi trei medalii de bronz, a anunţat, luni,, Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN). Lotul a fost format din elevi din Bucureşti, Timişoara şi Craiova care au participat alături de alţi peste 280 de concurenţi din 70 de ţări.

Potrivit MEN, Andrei Mitrofan, elev al Liceului Teoretic de Informatică din Bucureşti, şi-a trecut în palmares medalia de argint. Rezultatul său a fost secondat de medaliile de bronz obţinute de Silvia Alda (Colegiul Naţional „C.D. Loga” din Timişoara), Elena Diana Gabroveanu (Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova) şi Magdy Mekdad (Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Bucureşti).

Lotul olimpic a fost însoţit de lector dr. Georgiana Duţă-Cornescu (Facultatea de Biologie - Universitatea Bucureşti), în calitate de conducător al delegaţiei, respectiv Adelhaida Kerekes (profesor/inspector ISJ Cluj), membru al juriului internaţional.

România participă la Olimpiada Internaţională de Biologie din 1997, olimpicii români înscriindu-se constant pe lista laureaţilor.

Ediţia din acest an a reunit peste 280 de concurenţi din 70 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.