Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru mii de jucării contrafăcute, în valoare de peste 200.000 de lei, au fost găsite în două microbuze din Bulgaria

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Aproape patru mii de jucării contrafăcute, în valoare de peste 200.000 de lei au fost descoperite de poliţiştii de frontieră constănţeni în două microbuze înmatriculate în Bulgaria, care doreau să intre în ţară, bunurile fiind destinate unei societăţi comerciale din Bucureşti. Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă s-au prezentat pentru a intra în ţară doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 46 de ani, respectiv 56 de ani, călătorind cu două microbuze înmatriculate în ţara vecină.

Poliţiştii de frontieră au verificat microbuzele şi au descoperit în locurile destinate depozitării mărfurilor numeroase jucării despre care aveau suspiciuni că erau contrafăcute. Poliţiştii de frontieră au solicitat sprijinul Biroului Vamal Constanţa Sud pentru identificarea produselor contrafăcute, iar în urma controlului efectuat împreună cu inspectorii vamali au fost descoperite 3.828 de jucării, în valoare de 205.896 de lei.

În timpul cercetărilor, unul dintre cetăţenii bulgari, în vârstă de 46 de ani, a declarat că întreaga cantitate de jucării îi aparţine şi a fost cumpărată din Bulgaria cu patru mii de leva, pentru a fi vândută în România, mărfurile având ca destinatar o societate comercială din Bucureşti. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către poliţiştii de frontieră, efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.