Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru mineri au fost răniți într-o nouă explozie în Turcia, într-o mină, la trei săptămâni după ce 42 de mineri au murit într-un incident similar

mineri mina

Patru mineri au fost răniţi, dintre care doi grav, într-o explozie la o mină din provincia Zonguldak (nord-vest), au anunţat duminică mass-media din Turcia, la trei săptămâni după ce 42 de mineri au murit într-o explozie care a avut loc la 50 de kilometri distanţă, scrie AFP.

Această nouă explozie a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o mină privată din districtul Kilimli, cauza nefiind cunoscută, potrivit agenţiei turce de presă DHA.

Cei doi răniţi grav, cu arsuri, au fost transportaţi către un spital din Ankara, a anunţat DHA.

Membri ai opoziţiei din Turcia au cerut măsuri urgente, amintind că 42 de mineri au murit în urma unei explozii survenite pe 14 octombrie într-o mină de cărbune din Amasra, în provincia vecină Bartin, scrie news.ro.

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, în timp ce afirmă că posibilii responsabili nu vor fi "cruţaţi", declarase că aceste accidente reprezintă "destinul", scrie news.ro.

Autorităţile turce au anunţat la sfârşitul lui octombrie că au arestat 25 de persoane, între care pe directorul minei din Amasra, deţinută de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.