Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 au fost înregistrate în judeţul Covasna: Trei persoane au fost declarate vindecate

coronavirus covid-19 covid

Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 au fost înregistrate în judeţul Covasna, iar trei persoane au fost declarate vindecate, potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii remis vineri, potrivit Agerpres.

"Până astăzi, 3 aprilie, pe teritoriul judeţului nostru, potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, au fost confirmate 38 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Din păcate, în această perioadă s-a înregistrat şi decesul unei persoane, o femeie, în vârstă de 77 ani, internată în SJU Sfântu Gheorghe. Acesteia i s-au recoltat probe în 26.03.2020, iar în 28.03.2020 a fost confirmată cu virusul COVID-19. A decedat în 30.03.2020, fiind cunoscută şi cu alte afecţiuni, respectiv mielită cervicală şi tetraplegie. Tot până astăzi, dintre persoanele confirmate pozitiv, 3 au fost declarate vindecate şi externate din spital", menţionează sursa citată.

Conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică, în judeţul Covasna se află în carantină instituţionalizată 122 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a se depista dacă au contactat virusul COVID-19.

Citește și: Informație de ultim moment! Alte două persoane au decedat din cauza coronavirusului

Alte 1.983 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală, iar 13 persoane au ieşit din carantină şi 521 persoane din autoizolare.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii şi jandarmii covăsneni au aplicat 153 de sancţiuni contravenţionale unor persoane depistate că nu au respectat măsurile dispuse de autorităţi privind restricţionarea circulaţiei, valoarea totală a acestor sancţiuni fiind de 205.375 de lei.

În afara sancţiunilor contravenţionale aplicate, a mai fost dispusă măsura indisponibilizării sau confiscării unor bunuri, în valoare de 200 lei, se arată în comunicatul Prefecturii Covasna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.