Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru pasageri dintr-o mașină au fost răniți, după ce un copac le-a căzut pe mașină

Inquam Photos / George Calin
Inquam copaci cazuti pagube

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în localitatea mehedinţeană Rogova, după ce un copac a căzut peste autoturismul în care se aflau, relatează Agerpres.

"Pompierii mehedinţeni au acţionat pentru îndepărtarea a trei copaci, doi dintre aceştia căzuţi pe autoturisme în localitatea Rogova. În urma prăbuşirii unuia dintre copaci, patru persoane din autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital, după ce au suferit escoriaţii şi atacuri de panică. Un copac căzut în municipiu a produs avarierea a două autoturisme. De asemenea, în această dimineaţă, trenurile IR 1695 şi IR 1692 au avut întârzieri din cauza unor copaci căzuţi pe firele de înaltă tensiune, în zona Valea Albă. Transbordarea pasagerilor a fost asigurată cu ajutorul unei locomotive pe motorină, între Drobeta Turnu Severin şi Balota. Începând cu ora 10,20, circulaţia feroviară pe magistrala CF Drobeta Turnu Severin - Craiova a fost reluată. În Mehedinţi nu mai sunt localităţi fără energie electrică", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al ISU "Drobeta" al judeţului Mehedinţi, Raluca Tîrcă.

Operatorii de drum au acţionat pentru deszăpezire cu toate utilajele din dotare, însă pe DJ 562, între Scăpău şi drumul naţional, dar şi la Baia de Aramă activitatea a fost blocată, din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil. Pe DJ 671A (Crăguieşti - Rudina) şi DJ 670 (Malovăţ spre Baia de Aramă) s-a circulat cu dificultate.

Citește și: Cinci localităţi din Caraş-Severin au rămas fără curent din cauza vremii

În zona Giurgiani - Vintilani un copac căzut pe reţeaua de electricitate, rupând câteva conductoare. Totodată, în zona Dudaş Schela un izolator a fost retezat din cauza greutăţii zăpezii.

Vineri seara, cinci posturi de transformare din zona Obârşia - Cloşani şi Godeanu au fost afectate, rămânând fără curent electric localităţile Tufari, Bahna, Vodiţa, Vârciorova, Dudaşi Schela, Vintilani, Giurgiani şi Cănicea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.