Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane au ajuns la spital, după ce un tren a frânat de urgenţă pe traseu

kvrr.com
accident tren

Patru persoane au ajuns la spital, luni dimineaţa, după ce un tren a frânat de urgenţă pe traseu, iniţial anunţându-se că a deraiat între Roşiorii de Vede şi Măldăeni şi fiind iniţiat Planul Roşu de Intervenţie, dar ulterior accidentul nu a fost confirmat, potrivit Agerpres.

Conform ISU Teleorman, 12 persoane au fost rănite, însă opt au primit îngrijiri la locul incidentului şi nu a fost nevoie să fie transportate la spital.

"Potrivit ultimelor informaţii centralizate de la locul intervenţiei, situaţia privind victimele se prezintă astfel: 12 persoane rănite, dintre care 4 transportate la spital şi 8 nu au necesitat acest lucru, însă au fost asistate medical la faţa locului; dintre cele 4 victime, un bărbat de circa 46 de ani şi o femeie de aproximativ 30 de ani au fost transportaţi la UPU Alexandria, cu traumatisme la nivelul membrelor şi capului, conştiente şi cooperante, iar alte două persoane, un bărbat de circa 59 de ani şi o femeie de aproximativ 61 de ani, au fost transportate la Spitalul Municipal din Roşiorii de Vede, cu traumatisme la nivelul membrelor", anunţă ISU Teleorman.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că în jurul orei 4,00, un apel la 112 anunţa un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în judeţul Teleorman, între Roşiorii de Vede şi Măldăeni. La acel moment a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor operative.

"Odată ajunse, forţele de intervenţie au constatat că accidentul feroviar nu se confirmă", a transmis IGSU.

Călătorii au fost transportaţi cu microbuze ISU către gara din Roşiorii de Vede, iar Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

CFR SA a informat că două vagoane din compunerea unui tren privat de marfă încărcat cu autoturisme au deraiat luni dimineaţa, în jurul orei 4,00, la intrare în staţia Roşiori Nord, iar unul s-a răsturnat. Trenul avea ca staţie de destinaţie Portul Constanţa.

La rândul său, CFR Călători a anunţat că circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate în zona Roşiori Nord din cauza acestei deraieri. Pasagerii din trenul IR 1822 Arad - Bucureşti Nord, aflat în spatele trenului de marfă deraiat şi care a frânat de urgenţă, au fost preluaţi de trenul IR 79 Budapesta - Bucureşti Nord.

Pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea deraierii, AGIFER, printr o comisie de specialişti, va ancheta acest incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.