Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane au fost amendate pentru că l-au agresat pe Ludovic Orban - Prăpăd de amenzi pentru mitingiști

Ludovic Orban

Patru persoane au fost sancţionate de jandarmi, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru că l-au agresat, miercuri, pe fostul premier Ludovic Orban la intrarea în sediul Parlamentului. O altă prsoană a primit sancţiuni în valoare totală de 1.500 de lei pentru sancţionarea parlamentarului UDMR Csoma Botond. În total, pentru încălcarea legislaţiei, participanţii la protestul neautorizat au primit amenzi în valoare totală de peste 50.000 de lei.

În cazul agresării liderului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, jandarmii au identificat patru agresori. Aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.

În cazul agresiunii asupra parlamentarului UDMR Csoma Botond a fost identificat un singur agresor, acestuia fiindu-i aplicate patru amenzi, în valoare totală de 1.500 de lei. El a fost amendat pentru încălcarea unor prevederi din Legile 60 şi 61 din 1991.

În ceea ce priveşte mitingul neautorizat de miercuri de la Palatul Parlamentului, organizat de AUR, jandarmii au aplicat mai multe sancţiuni participanţilor.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Alexandru Iacob, a precizat că, urmare a încălcării prevederilor legale în vigoare, jandarmii au aplicat 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 50.700 lei.

”În continuare, se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârşit abateri de la cadrul legal în vigoare”, a mai precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.