Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier provocat de un cursant auto

scoala soferi

Patru persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, pe DN 13A, într-un accident rutier provocat de un cursant auto, informează ISU Harghita, potrivit Agerpres.

"Accident rutier pe DN 13A Corund, cu patru victime, din care două în stare mai gravă, una încarcerată. S-a deplasat un echipaj cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj SAJ Corund şi o ambulanţă SAJ cu medic de la Odorheiu Secuiesc", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu. 

Cele patru victime au fost preluate de echipajele medicale SMURD şi SAJ, fiind transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc.

Citește și: Prognoza METEO: Ploi și vânt puternic în cea mai mare parte a ţării

"Cele două victime rănite mai grav prezintă traumatism cranio-cerebral şi posibil fractură de bazin, celelalte două doar escoriaţii. Toate victimele sunt conştiente", a precizat sursa citată. 

Reprezentanţii IPJ Harghita au informat că accidentul a fost provocat de un cursant auto, care a făcut o manevră greşită. 

"Din primele informaţii, o persoană care ar fi cursant auto, aflat la volan şi care mergea spre Praid, a făcut o manevră greşită şi a acroşat lateral o maşină care venea din sens opus. Poliţia se află la faţa locului şi desfăşoară cercetări", a declarat Incze Miklos, de la Biroul de Presă al IPJ Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.