Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane, cercetate pentru braconaj după ce au fost prinse când transportau iepuri de câmp prinşi cu ajutorul unor ogari

braconaj

Patru persoane au fost prinse de poliţiştii din Giurgiu când transportau cu un autoturism mai mulţi iepuri de câmp, prinşi cu ajutorul a cinci câini din rasa ogar. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru braconaj, potrivit news.ro.

Inspectoratul Poliţiei Judeţene Giurgiu a anunţat, duminică, faptul că poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Comana au oprit, în localitatea Vărăşti, judeţul Giurgiu, un autoturism condus de către un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Talpa, judeţul Teleorman, fiind descoperiţi în interiorul acestuia 5 câini din rasa ogar.

Echipa operativă din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a verificat autoturismul cu care bărbatul şi alte 3 persoane se deplasau, în interiorul acestuia fiind descoperite 3 exemplare din specia iepure de câmp şi 2 proiectoare.

Bunurile descoperite au fost ridicate de către poliţişti, în vederea continuării cercetărilor, iar câinii din rasa ogar, împreună cu autoturismul, au fost indisponibilizaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru braconaj cingetic şi transportul vânatului dobândit fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.