Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane din Maramureș, arestate pentru tâlhărie calificată şi furt calificat

huffingtonpost.co.za
catuse

Patru persoane au fost arestate preventiv, fiind bănuite că ar fi comis infracţiunile de tâlhărie calificată şi furt calificat, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Anca Pop.

În fapt, în seara de 9 august, poliţiştii din oraşul Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie de 36 de ani cu privire la faptul că în seara de 5 august, în jurul orei 21.00, soţul acesteia ar fi fost drogat de alte persoane, acesta trezindu-se în următoarea zi fără bunurile personale, potrivit Agerpres.

"Din declaraţiile apelantului şi reclamantului în vârstă de 29 de ani din Cicârlău, a reieşit faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Traian din municipiu Baia Mare, ar fi fost abordat de un bărbat necunoscut, care l-a convins să urce într-un autoturism, la volan aflându-se o femeie şi pe bancheta din spate încă alte trei persoane necunoscute de diferite vârste. Persoana vătămată a urcat pe locul din faţă al autoturismului. Ulterior, toţi s-ar fi deplasat la un imobil în comuna Satulung, unde ar fi consumat băuturi alcoolice. Bărbatul de 29 de ani a reclamat faptul că, din momentul consumului de alcool, nu îşi mai aminteşte nimic şi s-ar fi trezit a doua zi într-un loc necunoscut, respectiv în pădurea din Băiţa, fără bunurile personale. Ajungând la domiciliu, a constatat faptul că i-au fost sustraşi din locul unde îşi ţinea banii suma de 1.000 de euro", a spus Anca Pop.

În continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, cu sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Cluj-Napoca au fost identificate cinci persoane bănuite de comiterea faptelor, fiind vorba de două femei de 17 şi 35 de ani, respectiv trei bărbaţi de 21, 37 şi 47 de ani, toţi din Satulung.

În cursul zile de 1 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat patru percheziţii domiciliare la posibilele adrese folosite de cele cinci persoane, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri şi, de asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism.

"Faţă de patru persoane a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş, urmând să fie prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Astăzi, 2 septembrie, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile asupra acestora", a mai precizat Anca Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.