Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane, înşelate prin metoda Accidentul

Inquam Photos / George Călin
crima sinucidere politie

Poliţiştii brăileni au identificat trei persoane bănuite că au obţinut aproape 15.000 lei şi 480 de lire sterline (aproximativ 500 de euro) prin înşelăciuni utilizând metoda 'Accidentul'. 'În fapt, în perioada 15 iunie - 5 iulie a.c., persoanele bănuite ar fi înşelat patru brăileni, comunicându-le acestora, telefonic, faptul că rude apropiate ar fi provocat un accident rutier şi că este necesar să le dea diferite sume de bani pentru a-i ajuta să scape de răspunderea penală, creându-le acestora un prejudiciu în valoare totală de 14.900 de lei şi 480 de lire sterline', potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), conform Agerpres.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila au efectuat joi, 6 iulie, două percheziţii domiciliare în municipiile Galaţi şi Brăila. În urma acestor percheziţii, două persoane - o brăileancă şi un gălăţean, cu vârste de 51 de ani, respectiv 32 de ani, dar şi un alt brăilean aflat în stare de detenţie, în vârstă de 27 de ani, au fost duşi la sediul IPJ. 'În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, complicitate la înşelăciune şi tăinuire', se menţionează în comunicatul IGPR.

Bărbatul din Galaţi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. El a fost prezentat vineri instanţei de judecată care a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.