Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite, după ce mașina în care se aflau s-a lovit de o dubă, pe DJ 102B, în Prahova

politie girofar

Patru persoane, între care un copil de 12 ani şi o tânără de 19 ani, au fost rănite, joi seară, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu o autoutilitară pe DJ 102B, în comuna Drajna, potrivit Agerpres.

Citește și: Ciprian Ciucu sare la gâtul lui Nicușor Dan: ‘Aștept să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie’

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în urma impactului, un bărbat a rămas prins între fiarele maşinii, fiind scos de către echipajul de descarcerare, în stare de conştienţă.

"Din primele date, un turism condus de un bărbat de 27 ani, în care se mai aflau alţi 3 ocupanţi (copil de 12 ani, fată de 19 ani, femeie de 37 de ani), a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani (...). Toţi ocupanţii turismului urmează a fi transportaţi la spital. Traficul este dirijat, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului", a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.