Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane, între care un copil, grav rănite într-un accident între un microbuz, un autoturism și un TIR pe Valea Oltului / FOTO

Trei adulți și un copil au fost transportați la spital marți, după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un autoturism și un TIR pe DN 7, în județul Vâlcea. Doi dintre răniți au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Traficul este blocat complet.

 

Accidentul s-a produs pe DN 7, în localitatea Bujoreni, acolo intervenind forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD, precum şi 3 ambulanţe SAJ.

Potrivit ISU Vâlcea, în evenimentul rutier au fost implicate un microbuz, un autoturism şi un autocamion (care transporta cherestea), precum şi 7 ocupanţi.

content-image

„Persoanele încarcerate/blocate (una blocată și una încarcerată) au fost extrase cu celeritate de salvatorii vâlceni și au fost predate echipajelor medicale prezente la fața locului. În urma coliziunii au rezultat patru victime, 3 adulți și un minor (toate din microbuz), dintre care una în stare gravă (persoana încarcerată, de sex feminin), care au fost transportate la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD și SAJ. Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Pasageri încarcerați în microbuz

 

În microbuzul cu numere de Sibiu, una dintre persoane era încarcerată, iar o alta era blocată, ele fiind scoase de pompieri şi predate echipajelor medicale.

”În urma coliziunii au rezultat patru victime, 3 adulţi şi un minor (toate din microbuz), dintre care una în stare gravă (persoana încarcerată, de sex feminin), care au fost transportate la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD şi SAJ”, a transmis ISU, citează News.ro.

IPJ Vâlcea a precizat că, în zona accidentului, traficul este blocat total, fiind deviat pe DJ 703G şi DJ 703L Dăeşti - Călimăneşti.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.