Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru tineri au fost răniţi în Prahova, suferind arsuri pe faţă şi pe mâini, după ce soba din camera în care se aflau a explodat

www.realitatea.net
ambulanță accident

Patru tineri au fost răniţi, duminică, în localitatea prahoveană Filipeştii de Târg, suferind arsuri pe faţă şi pe mâini, după ce soba din camera în care se aflau a explodat, cel mai probabil din cauza supraîncălzirii, anunță news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii intervin, duminică seară, localitatea prahoveana Filipeştii de Târg, unde într-o locuinţă a avut loc la o explozie neurmată de incendiu.

Citește și: Adrian Năstase a RĂBUFNIT chiar în ziua votului: O dovadă ÎN PLUS că s-a urmărit eliminarea mea din viața publică

În urma deflagraţiei, patru persoane au suferit cu arsuri pe mâini şi pe faţă, fiind vorba despre o adolescentă de 16 ani şi trei băieţi cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani.

Din primele informaţii, se presupune că explozia ar fi avut loc de la o supraîncălzire a unei sobe, precizează reprezentanta ISU Prahova.

La faţa locului au fost trimise un echipaj de stingere, două ambulanţe SMURD si două autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.