Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru tineri care au furat bani din dozatoare de lapte şi din automate de bilete, reținuți

catuse politie

Patru tineri care au furat bani din zece automate de bilete şi dozatoare de lapte amplasate pe raza municipiului Alba Iulia au fost reţinuţi de poliţişti, potrivit unui comunicat transmis, marţi, AGERPRES, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"La data de 28 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani, unul din Alba Iulia şi trei din comunele Şard şi Cricău, care sunt bănuiţi că ar fi sustras sume de bani, din cinci automate de bilete aparţinând societăţii locale de transport local Alba Iulia şi din cinci dozatoare de lapte aparţinând unor societăţi comerciale", se menţionează în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ .

Potrivit IPJ Alba, din cercetări a rezultat că în nopţile de 23 spre 24 decembrie şi 27 spre 28 decembrie, cei patru tineri ar fi forţat aparatele, iar din interiorul acestora ar fi sustras suma totală de 1.000 de lei.

Cei patru tineri vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale, mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.