Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru tineri, care au intrat într-un apartament cu cagule pe faţă, reţinuţi de poliţişti

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Patru tineri cu vârste între 18 şi 21 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din judeţul Suceava, după ce au intrat într-o garsonieră din municipiul Rădăuţi şi l-au agresat pe un tânăr de 22 de ani, au anunţat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, potrivit Agerpres.

Potrivit acestora, cei patru indivizi, care aveau feţele acoperite, au intrat în locuinţă, după ce au imobilizat-o pe concubina tânărului şi i-au luat acesteia telefonul din mână.

"Femeia a fost imobilizată de către unul dintre agresori, fiindu-i luat totodată telefonul mobil pe care îl avea în mână. Ceilalţi indivizi au mers în una din camerele apartamentului, unde l-au agresat fizic pe concubinul apelantei, respectiv pe bărbatul de 22 de ani, părăsind ulterior apartamentul şi luând cu ei un telefon mobil, victimele nereclamând sustragerea altor bunuri sau valori", au precizat oficialii IPJ.

Fapta a avut loc pe 24 octombrie, însă reţinerea celor patru tineri a avut loc după ce în cursul zilei de miercuri poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi au efectuat cinci percheziţii la locuinţele acestora, dar şi la un imobil din municipiul Rădăuţi despre care au existat date şi informaţii că acolo ar locui cei patru, fără forme legale.

"Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate mai multe obiecte ce interesează cauza, dar şi sume de bani şi obiecte ce prezintă suspiciuni sub aspectul comiterii unor fapte ilicite", a precizat IPJ Suceava.

Cei patru tineri sunt cercetaţi sub aspectul comiterii faptei de tentativă la infracţiunea de "tâlhărie calificată". Ei urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea arestării preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.