Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru tineri de 19 ani, depistaţi drogaţi într-o maşină de către poliţiştii din Brașov: Șoferul este cercetat penal

politia nu treceti

Patru tineri de 19 ani, depistaţi drogaţi într-o maşină de către poliţiştii din Brașov: Șoferul este cercetat penal

Patru tineri, toţi în vârstă de 19 ani, au fost depistaţi, miercuri noaptea, într-o maşină, sub influenţa drogurilor, unuia dintre aceştia, aflat la volan, fiindu-i întocmit dosar penal, anunță Agerpres.

Conform unui comunicat remis, joi, de IPJ Braşov, un echipaj de poliţie care desfăşura activităţi de prevenire pe raza de competenţă în municipiul Braşov a verificat în trafic un autovehicul în care se aflau patru persoane.

"Comportamentul acestora le-a trezit poliţiştilor suspiciuni, motiv pentru care au procedat la legitimarea tinerilor, toţi în vârstă de 19 ani. În timpul controlului poliţiştii au sesizat că aceştia erau incoerenţi în exprimare şi aveau un comportament atipic, indicii ce le-au creat suspiciunea că s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe interzise. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, sub scaunul şoferului a fost descoperit un borcan cu o substanţă vegetală de culoare verde. De asemenea, asupra pasagerilor poliţiştii au găsit două dispozitive grinder şi un cântar de precizie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv la canabis", a precizat IPJ Braşov.

În consecinţă, tânărul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive consumate.

El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.