Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru tineri din Sălaj sunt cercetaţi în stare de arest pentru trafic şi consum de droguri de risc

11mark
arest

Patru tineri din Sălaj sunt cercetaţi în stare de arest pentru trafic şi consum de droguri de risc, după ce poliţiştii şi procurorii DIICOT au descoperit în locuinţele şi maşinile lor diferite tipuri de droguri.

Poliţia Română precizează joi, într-un comunicat, că din cercetări reiese faptul că, din iulie 2020 până în prezent, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, din judeţul Sălaj, ar fi avut preocupări pe linia traficului de droguri, respectiv ar fi achiziţionat, deţinut, consumat şi comercializat droguri de risc către diverse persoane din judeţul Sălaj, la un preţ care ar fi variat în funcţie de tipul şi cantitatea tranzacţionată.

"Astfel, la data de 31 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Sălaj, au efectuat 10 percheziţii în oraşele Zalău şi Jibou. Au fost percheziţionate 5 locaţii şi 5 autoturisme ale unor tineri din judeţul Sălaj, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea cercetării, 60 de grame de canabis, 9 ciuperci halucinogene, 2 pastile de ecstasy, o ţigară confecţionată artizanal, care conţinea canabis, 155 de plicuri cu închizătoare tip zip-lock goale, o narghilea, 3 cântare electronice, şase grindere, diverse ambalaje cu urme de substanţă vegetală verde olive, o tabletă, şase telefoane şi şase cartele SIM", se arată în comunicatul menţionat.

Potrivit sursei citate, procurorul de caz a dispus faţă de patru dintre persoane reţinerea pentru 24 de ore, iar instanţa a dispus, miercuri, arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, potrivit Agerpres.ro.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, la acţiuni participând luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.