Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru zodii vor da lovitura în această vară: Vor avea parte de oportunități de neegalat

Reddit
horoscopul zilei cruceru

Patru zodii vor avea parte de oportunități de neegalat până la finalul verii. Acești nativi vor experimenta iubiri pasionale, abundanță financiară și perspective noi în carieră.

Care sunt zodiile norocoase în această vară

Taur

De când planeta Jupiter a intrat în Taur în luna mai a anului trecut, acest semn zodiacal a fost favorizat de noroc, încredere și abundență. În timpul verii, Taurii vor fi încurajați să iasă din zona lor de confort și să exploreze noi posibilități. Prezența lui Jupiter le va amplifica dorința de noutate și aventură. Fiind ușor euforici, acești nativi pot fi atrași de diverse oportunități care li se ivesc în cale. Viața de zi cu zi a Taurului se anunță plină de momente de tandrețe.

Rac

Vara aceasta, o altă zodie este "favorizată de astre": Racul! Cu absența aspectelor negative în luna lor de naștere, tocmai în ultimele zile ale sezonului lor vor avea parte de cele mai norocoase zile. Va fi o perioadă plină de evenimente importante! Racii se simt dornici să se mute, să redecoreze casa sau să aibă grijă de sufletul lor. Astfel, sfârșitul lunii iulie va fi momentul ideal pentru a se implica într-un proiect concret, cum ar fi întemeierea unei familii sau a unei afaceri. Un nou ciclu se va deschide în viața lor. Perioada cea mai favorabilă pentru ei în iulie este între 17 și 22. O mențiune specială trebuie făcută pentru Luna Nouă din 17 iulie, care le aduce mult noroc!

Leu

Planeta Jupiter, cunoscută pentru expansiune și noroc, se află în a zecea casă a Leului, casa carierei, oferind surprize plăcute pe plan profesional și financiar pentru nativii acestui semn de foc în timpul sezonului estival. În plus, poziția lui Mercur pe cer permite Leului să se afirme, să-și exprime ideile cu claritate și convingere. Fără îndoială, în această vară, Leul va străluci! Retrogradarea planetei Venus, care va avea loc în timpul verii, îi oferă Leului oportunitatea de a evalua imaginea sa publică și impresia pe care dorește să o lase celor din jur. Vara anului 2023 le oferă ocazia să se repoziționeze... într-un mod pozitiv!

Capricorn

Capricornii vor fi privilegiați în ceea ce privește cariera, având o multitudine de oportunități concrete, așa cum le place lor. Cu atenția lor concentrată pe viața profesională în vara anului 2023, este important să nu uite că vacanțele sunt la fel de importante ca și munca. Luna Plină din 3 iunie 2023 a fost un blând memento pentru Capricorni să-și acorde timp și spațiu. O vacanță la malul mării sau în mijlocul naturii le va face foarte bine și îi va ajuta să devină mai creativi și mai eficienți la întoarcere.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.