Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patrule mixte la frontiera dintre România și Republica Moldova

trm.md
frontiera, ucraina

Inspectoratele Generale ale Poliţiei de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova şi al României vor desfăşura activităţi de patrulare comună de-a lungul frontierei de stat, informează miercuri un comunicat al biroului de presă al guvernului de la Chişinău conform Agerpres.

Cabinetul de miniştri de la Chişinău a aprobat astăzi Protocolul privind constituirea şi activităţile echipelor mixte de patrulare la frontiera de stat comună. Documentul a fost semnat pe 22 noiembrie 2018, în cadrul şedinţei comune a guvernelor Republicii Moldova şi României.

Activitatea echipelor mixte de patrulare de-a lungul frontierei comune va asigura securitatea frontierei de stat dintre R.Moldova şi România, dar va spori şi combaterea formelor de criminalitate transfrontalieră, în special a trecerii ilegale a frontierei de stat în scop de contrabandă şi migraţie ilegală.

Echipele mixte vor activa pe o zonă de 10 km de la linia de frontieră pe teritoriul ambelor state, se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.