Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru în scandalul Nord Stream! Nikolai Patruşev îl crede pe cuvânt pe Volodimir Zelenski: 'Ucraina nu a avut nimic de câștigat'

vestidinrusia.ro
Nikolai Patrușev

Unul dintre principalii aliaţi ai preşedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat, luni, că se îndoieşte de faptul că conductele Nord Stream ar fi fost aruncate în aer de o organizatie proucraineană şi a afirmat că Moscova nu ştie, deocamdată, cu exactitate cine s-a aflat în spatele acestor incidente, potrivit agenţiei de presă ruse Interfax, transmite Reuters.

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patruşev, a declarat că Ucraina nu a avut nimic de câştigat de pe urma distrugerii conductelor.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a negat vineri orice legătură a ţării sale cu exploziile care au avariat anul trecut în septembrie gazoductele Nord Stream.

"Nu avem nimic de-a face cu asta", a spus Zelenski.

Mai mult, Zelenski a semnalat că apariţia unor asemenea "dezinformări" ar putea avea drept scop "încetinirea ajutorului oferit Ucrainei" de statele occidentale în războiul pornit de Rusia.

Presa din Germania şi din Statele Unite a scris că există suspiciuni în rândul comunităţii de informaţii din SUA, conform cărora un grup proucrainean ar fi fost responsabil de exploziile din septembrie, care au avariat grav conductele.

Rusia a descris incidentul drept un act terorist, indicând că statele occidentale ar fi responsabile pentru acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.