Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Cazacu preia funcția de CEO al Uniqa Asigurări

facebook.com
asigurari insurance

Paul Cazacu preia funcţia de CEO - preşedinte al Directoratului Uniqa Asigurări, începând cu luna februarie 2021, a anunţat joi compania.

Potrivit sursei citate, această poziţie a fost ocupată de Franz Weiler din 2014 şi până în prezent, care va prelua un nou rol la nivelul Grupului Uniqa.

"Având o experienţă de peste douăzeci de ani în domeniul financiar, Paul Cazacu s-a alăturat echipei Uniqa încă din anul 2011 şi îşi asumă noua poziţie din rolul de vicepreşedinte, din care, timp de şase ani, a coordonat activitatea companiei. Anterior, a activat în consultanţă şi audit, fiind Membru al Camerei Auditorilor Financiari din România şi al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) - UK.", se menţionează în comunicat.

Grup internaţional Uniqa este prezent în România prin companiile Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de viaţă.

Uniqa oferă servicii de asigurări în 18 ţări din Europa Centrala şi de Est: Austria, Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Kosovo, Croaţia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Ucraina, Ungaria, Elveţia şi Liechtenstein.

UNIQA Insurance Group operează pe piaţa românească din 2008, oferind toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere şi de persoane. În 2010, UNIQA a început operaţiunile pe piaţa asigurărilor de viaţă, lansând compania UNIQA Asigurări de viaţă, cu produse de asigurare de viaţă mixte, la termen şi de grup.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.