Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Manafort neagă că a avut întrevederi secrete cu Julian Assange

NYMag
Donald Trump, Paul Manafort

Fostul șef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort a negat marți că a avut întrevederi secrete cu fondatorul Wikileaks, Julian Assange, după ce cotidianul The Guardian a relatat că cei doi s-au întâlnit de cel puțin trei ori, inclusiv în 2016, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit Mediafax.

"Povestea aceasta este complet falsă. Nu m-am întâlnit niciodată cu Julian Assange sau cu cineva cu care are relații", a declarat Manafort printr-un purtător de cuvânt.

"Luăm în considerare toate măsurile legale împotriva lui The Guardian, care a relatat această poveste chiar și după ce reprezentanții mei au notificat că aceasta este falsă", a adăugat acesta.

Citește și: Forțele navale americane lămuresc incidentul de la spitalul din comitatul Montgomery - A fost un exercițiu spontan de securitate

Declarația lui Manafort a fost făcută la o zi după ce echipa consilierului special Robert Mueller l-a acuzat pe Manafort că ar fi încălcat o înțelegere făcută în luna septembrie, după ce a oferit mai multe declarații false Biroului Federal de Investigații.

Paul Manafort și avocații săi au negat și acesta acuzații.

În articolul publicat marți, The Guardian relatează că Manafort a avut mai multe întrevederi secrete cu Assange în ambasada Ecuadorului de la Londra. Acestea ar fi avut loc în 2013, 2015 și în martie 2016, înainte de publicarea mail-urilor celuilalt candidat în alegerile prezidențiale din SUA, Hilary Clinton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.