Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Papp ar putea ajunge la CFR Cluj

Paul Papp

CFR Cluj pregăteşte în mare taină o mutare cu adevărat spectaculoasă. Presa din Turcia a aflat că ardelenii încearcă să-l repatrieze pe Paul Papp (29 de ani), aflat în acest moment sub contract cu Sivasspor. Jurnaliştii mai notează că părţile s-au înţeles, iar în următoarele zile se semnează actele.

Dan Petrescu este decis să facă din CFR o echipă care să se bată cu şanse reale la accederea în grupele unei competiţii europene. Calificarea în Liga Campionilor este puţin probabilă, ţinând cont de numele pe care campioana Ligii 1 Betano poate să le întâlnească, dar ”Bursucul” va face tot posibilul. Vrea să facă surpriza, să bage în conturile clubului zeci de milioane de euro şi să se aleagă cu un bonus consistent de pe urma performanţei. După ce miercuri Bogdan Mara a anunţat că CFR i-a semnat pe Luis Aurelio şi Mario Rondon, amândoi de la Gaz Metan Mediaş, acum încearcă repatrierea lui Paul Papp. Mai multe publicaţii din Turcia dau mutarea ca şi făcută, fotbalistul acceptând condiţiile puse în faţă de CFR.

Paul Papp a plecat din România în 2016, liber de contract, de la FCSB. A evoluat pentru FC Will o jumătate de sezon, după care s-a transferat în Turcia, la Karabukspor. De un an, fundaşul de 1.88 m este legitimat la Sivasspor, echipă la care joacă şi Gabriel Torje. În acest sezon a prins 17 meciuri, dar majoritatea au fost bifate în partea a doua a campionatului.

18 partide a prins Papp pentru prima reprezentativă a României, pentru care a marcat de 3 ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.