Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba de la Manchester United este jucătorul care a mers cel mai mult pe teren dintre toţi mijlocaşii din Premier League

Paul Pogba

Daily Mail a prezentat o statistică, din care reiese că Paul Pogba de la Manchester United este jucătorul care a mers cel mai mult pe teren, dintre toţi mijlocaşii din Premier League, informează News.ro.

Citește și: Andy Murray a fost înscris la turneul de la Queen's

Pogba a parcurs 322 de kilometri în acest sezon, fiind pe locul 16 din 79 de mijlocaşi monitorizaţi. Din timpul petrecut pe teren, o proporţie de 64 la sută a fost la pas, fiind pe locul I la acest capitol. A alergat 22 la sută din timp (locul 78), a alergat uşor 7 la sută (locul 66), a alergat alert 2 la sută (locul 48) şi a sprintat 0,36 la sută (locul 34).

Francezul a fost criticat de foarte mulţi specialişti pentru modul cum evoluează, între aceştia numărându-se şi fostul jucător al lui Manchester United Roy Keane

"Tipul este un băiat talentat, dar spunem mereu acelaşi lucru, de câte ori l-am văzut în meciuri că nu sprintează sau aleargă înapoi. El vorbeşte de limbajul corpului, dar îşi ridică mâinile în aer. El este o mare problemă la United", a spus Keane.

Asociaţia fotbaliştilor profesionişti (PFA) a surpins pe toată lumea când a anunţat, joi, echipa sezonului din Premier League, în care, în afara jucătorilor de la primele două clasate, Manchester City şi Liverpool, şi-a făcut loc doar Paul Pogba (Manchester United). Foarte mulţi comentatori au considerat că Pogba nu avea ce căuta între cei mai buni jucători ai sezonului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.