Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Paul Pogba l-a provocat pe Zlatan Ibrahimovic la jonglerii cu mingea. Starul AC Milan i-a răspuns prin altă provocare

Paul Pogba

Paul Pogba a postat un clip video pe Instagram, acolo unde face jonglerii cu mingea de fotbal. Jucătorul echipei Manchester United i-a provocat şi pe alţi fotbalişti să inventeze scheme noi. Unul dintre cei care a răspuns provocării a fost Zlatan Ibrahimovic, jucătorul lui AC Milan.

În timpul pandemiei de coronavirus, sportivii se întrec pe site-urile de socializare cu provocări de tot felul. După jongleriile cu hârtia igienică, a venit timpul unui altfel de provocări. Paul Pogba, jucătorul echipei Manchester United, i-a provocat atât pe mai mulţi sportivi, printre care Neymar, Ibrahimovic şi Memphis Depay, cât şi pe fanii lui să inventeze scheme noi cu mingea.

Paul Pogba a arătat că nu ştie doar să dribleze sau să ţină duble, ci şi că poate nimeri coşul de baschet după ce loveşte mingea cu piciorul.

„Ştiu că în timpul carantinei suntem cu toţii acasă şi că putem face multe lucruri. Creaţi scheme noi. Avem o nouă provocare pentru voi, nu trebuie să fie neapărat o minge de fotbal, poate să fie orice fel de minge. Nu trebuie să fii un jucător profesionist, oricine poate face, arătaţi-mi ce puteţi şi etichetaţi un prieten”, a spus Paul Pogba.

Răspunsul lui Zlatan Ibrahimovic nu a întârziat să apară. Suedezul a postat un clip video în care ţine altfel de duble cu piciorul.

„Pogba, nu e rău deloc pentru un tip atât de înalt ca tine, dar hai să îţi arăt eu ceva, poate te impresionez”, a spus Zlatan Ibrahimovic, de la AC Milan, pe Instagram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.