Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba nu vrea să participe cu Manchester United la un turneu din Asia

Paul Pogba

Paul Pogba (26 de ani) e decis să o părăsească pe Manchester United, iar acest lucru a fost confirmat prin decizia luată recent de francez. Mai exact, campionul mondial nu a întreprins demersurile pentru obţinerea vizei, în vederea participării la turneul la care englezii vor participa în iulie potrivit mediafx

Ole Gunnar Solskjaer a primit prelungirea contractului din partea conducerii şi şi-a trasat strategia pentru vară. Norvegianul a programat un cantonament în Singapore, unde ar urma să participe la International Champions Cup, alături de echipe de top ale Europei, precum Real Madrid, Juventus sau Bayern Munchen. Cum în perioada următoare trebuie să aibă loc acţiunea de obţinere a vizelor, clubul a început procedura dar Paul Pogba a refuzat. Potrivit Jugones, mijlocaşul s-a hotărât să plece, deranjat fiind de faptul că echipa nu performează pe plan internaţional.

În ciuda acestui episod, Solskjaer speră să-l aibă şi în sezonul următor pe Pogba: ”Nu pot garanta nimic, dar sunt sigur că va rămâne la noi”, a afirmat managerul despre fotbalistul care a prins în acest sezon 44 de meciuri, a marcat de 16 ori şi a livrat 11 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.