Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba și Romelu Lukaku, incluși pe lista transferurilor ce au dezamăgit în acest sezon

Paul Pogba

Mijlocaşul francez Paul Pogba, care a revenit în vara anului trecut la Juventus Torino, şi atacantul belgian Romelu Lukaku, care s-a întors la Inter Milano, sunt transferuri ce au dezamăgit profund în actuala ediţie din Serie A, scrie La Gazzetta dello Sport, citată de site-ul Football Italia.

La Gazzetta dello Sport analizează greşelile făcute de marile cluburi din Serie A în mercato estival şi consideră că Paul Pogba, Romelu Lukaku şi atacantul belgian Divock Origi, venit la AC Milan, sunt printre cele mai mari decepţii.

Napoli este foarte aproape de al treilea titlu de campioană din istoria sa după ce a avut o campanie de transferuri foarte reuşită, obţinând serviciile lui Hvicia Kvaraţhelia şi Min-jae Kim pentru suma totală de mai puţin de 30 de milioane de euro, notează Agerpres.

Adversarii lui Napoli nu au fost atât de inspiraţi şi au luat decizii greşite pe piaţa de transferuri, astfel că partenopei sunt la 19 puncte de a doua clasată, Lazio.

Gazzetta a analizat achiziţiile făcute de Inter, Juventus, AS Roma şi Milan şi a scris că rossoneri au fost echipa care a făcut cele mai multe erori în vară, "un dezastru".

Charles De Ketelaere, cea mai scumpă achiziţie a lui Milan (35 de milioane de euro incluzând prime) "nu merită investiţia", în timp ce Origi "a eşuat." De Ketelaere nu a marcat încă în Serie A în acest sezon, în timp ce fostul atacant al lui Liverpool are doar două goluri în toate competiţiile.

Yacine Adli, Sergino Dest şi Aster Vranckx au jucat puţin şi nu au avut niciun impact la Milan.

Cea mai mare decepţie de la Juventus este cu siguranţă Pogba, care a suferit o operaţie de menisc în septembrie şi a jucat doar 35 de minute după ce a semnat un contract de 8 milioane de euro pe an vara trecută. Tot la Juve, Leandro Paredes este folosit puţin şi are evoluţii slabe, astfel că va reveni la PSG la finalul sezonului.

Inter se baza mult pe Lukaku în încercarea de a câştiga din nou Serie A după doi ani, însă atacantul belgian a fost afectat de accidentări şi a înscris doar cinci goluri în 19 meciuri. Big Rom va reveni la Chelsea în vară şi nu este sigur dacă Inter va încerca să-l readucă în stagiunea 2023-24.

Cei mai scumpi jucători aduşi de Lazio anul trecut, Luis Maximiano şi Marcos Antonio, nu şi-au câştigat locul de titulari, lucru valabil şi cu Zeki Celik la Roma. Andrea Belotti a venit la giallorossi ca jucător liber de contract, dar nu are niciun gol în 22 de meciuri în Serie A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.