Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba suferă de depresie: 'Dacă câştigi mulţi bani, trebuie să fiu mereu fericit? Nu este chiar aşa. Nu suntem supereroi'

Paul Pogba

Internaţionalul francez Paul Pogba, mijlocaşul echipei engleze de fotbal Manchester United, a vorbit despre suferinţa sa din cauza crizelor de depresie pe care le-a avut de-a lungul carierei de jucător, menţionând că acestea au început atunci când evolua sub "bagheta" lui Jose Mourinho, scrie DPA citând Le Figaro, relatează Agerpres.

"M-am confruntat cu depresia la nivel personal, dar nu am vorbit despre asta prea mult. Totul a început în perioada cu Mourinho, când era antrenor la Manchester United. Te întrebi dacă eşti de vină, pentru că nu ai mai trăit aşa ceva în viaţă. Câteodată nu ştii despre ce este vorba. Pur şi simplu te face să te izolezi, să fii singur, iar acele semne sunt de netăgăduit", a spus Pogba. "Dacă câştigi mulţi bani, trebuie să fiu mereu fericit? Nu este chiar aşa. Nu suntem supereroi, suntem fiinţe umane", a declarat Paul Pogba pentru Le Figaro.

În vârstă de 28 ani, Paul Pogba a cucerit Cupa Mondială de fotbal în anul 2018, cu selecţionata Franţei, care a învins în finală reprezentativa Croaţiei.

Jucătorul lui Manchester United a fost convocat la lotul Franţei pentru meciurile amicale cu Cote d'Ivoire şi Africa de Sud, programate luna aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.