Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu, declarații despre un prieten 'fără nume' la Comisia SPP! Pahonțu, atacat dur: Omul ăsta pe care nu îl cunosc m-a luat de prost

Inquam Photos / Octav Ganea
paul stanescu

Paul Stănescu a fost audiat în Comisia SPP; acesta susținând că la începutul mandatului i s-a oferit protecție din partea SPP; prin intermediar, in contextul in care Liviu Dragnea ar fi urmat sa piardă conducerea partidului. Stănescu nu a vrut sa dezvăluie numele intermediarului nici în comisie, insă este convins că este real ce i-a zis acesta pentru că îi este prieten foarte bun.

"La mijlocul lunii noiembrie, un foarte bun prieten a venit și mi-a transmis următorul mesaj de la Pahonțu, directorul SPP: Știi, Dragnea, până în martie o sa fie istorie. Tu și câțiva colegi ați putea prelua partidul. Mi-a zis că din partea lui aș putea avea protecție. Răspunsul a fost furibund, categoric nu, sa nu mă mai caute niciodată. Am zis si in comisie ca omul asta pe care nu il cunosc m-a luat de prost", a declarat Paul Stanescu.

Citeste si Ieșirea României din UE, pe agenda publică: Cine sunt cei care avansează RoExit

Paul Stănescu susține că discutia cu prietenul lui despre acest subiect a avut loc la sediul ministerului Dezvoltarii, mentionand că astea nu e politician si nici angajat al serviciilor de informatii.

"Nu am intrebat cum l-a contactat domnul Pahontu. Suta la suta e adevarat ce zice, am incredere in ce mi-a zis ca este un prieten foarte bun in continuare, dar nu inseamnca am acuzat SPP; am zis ca e posibil ca la un moment dat conducerea unui anumit serviciu sa aiba anumita derapaje. Nu am zis numele prietenului in comisie. Normal că am fost intrebat", a spus vicepremierul.

Stanescu susține că a refuzat protecția SPP de la numitrea in funcția de ministrul: "Nu am simtit nevoia de protectie, Toate informatiile le primim de la SRI, cred ca suntem foarte bine protejati de SRI".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.