Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu adoptă discursul lui Liviu Dragnea! Mesaj pentru Tudorel Toader de la ÎCCJ: 'Să nu se facă de râs'

Inquam Photos / Octav Ganea
paul stanescu

Vicepremierul Paul Stănescu a ajuns la ÎCCJ, unde urmează să dezbată joi cererea DNA de confirmare a redeschiderii urmăririi penale într-un dosar în care este vizat. Acesta a declarat în fața jurnaliștilor, întrebat ce așteptări are de la ministrul Justiției, că aşteaptă de la Tudorel Toader să nu se facă de râs

„De la ministru Justiției am ce a spus președintele partidului, să nu se facă de râs”, a spus Paul Stănescu, la sediul ÎCCJ, întrebat ce aşteptări are de la ministrul Justiţiei.

Tudorel Toader a anunţat că joi, la ora 18.00, va prezenta, la sediul Ministerului Justiţiei, Raportul privind activitatea managerială la DNA.

Scandalul vizând DNA s-a declanşat după ce Antena 3 a difuzat o înregistrare cu fostul deputat PSD Vlad Cosma, care susţine că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea de la DNA Ploieşti ar fi încercat să facă dosare în baza unor "probe fabricate" pe numele unor politicieni şi oameni de afaceri, între care Sebastian Ghiţă. Vlad Cosma a susţinut, de asemenea, că şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, i-ar fi cerut să modifice documente şi probe care ar fi fost folosite ulterior în dosar.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a susţinut săptămâna trecută o conferinţă de presă în care a afirmat că atacul la adresa DNA nu este întâmplator şi că "asistăm la un festival disperat al inculpaţilor". Întrebată dacă îşi va da demisia, procurorul şef al DNA a precizat că nu are niciun motiv să demisoneze, pentru că a respectat legea în tot ceea ce a făcut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.