Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu are COVID-19. A avut simptome și se tratează la domiciliu

B1.ro
paul stanescu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la România TV, că secretarul general al partidului, Paul Stănescu, s-a infectat cu noul coronavirus și se tratează la domiciliu.

„Noi l-am avut pe dl Stanescu. Da, a avut simptome, s-a tratat la domiciliu, este in ultima perioada, de marti poate sa iasa (din izolare)”, a declarat Marcel Ciolacu.

De asemenea, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a fost testat pozitiv, luni, cu noul coronavirus. El este asimptomatic și s-a izolat acasă.

Marcel Ciolacu a precizat că a decis să nu mai meargă la nicio întâlnire de partid sau la o televiziune până nu se testează.

„Cu mama vorbim doar la telefon. O vede soția, prin niște reguli bine stabilite sau frații mei sau nepoții. Eu personal pe mama mea nu am văzut-o deoarece, în virtutea meseriei pe care o am, în acest moment sunt cel mai expus. Acum, înainte de a veni la televiziune, eu mi-am făcut testul. Nu merg la nicio televiziune și la nicio întâlnire cu colegii de partid până când eu nu mă testez”, a mai spus Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.