Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu aruncă BOMBA: Dragnea a încercat o negociere în afara partidului și nu i-a ieșit. În disperare de cauză a propus OUG pe amnistie și grațiere

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD (CExN) a fost muuult mai tensionată decât și-ar fi putut imagina cineva. ”A fost cu pumnalele pe masă. Așa ceva nu am mai vazut!”, ne-au relatat surse participante la ședință. Cel mai dur atac la Liviu Dragnea a venit din partea fostului său prieten și amic, vicepremierul Paul Stănescu, vicepreședinte la nivel național al PSD și semnatar al Scrisorii alături de Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu.

Victorie a la Pirus pentru Dragnea: Cum a reuşit să piardă un sfert dintre filialele PSD

Fără menajamente vicepremierul Paul Stănescu l-a acuzat pe Liviu Dragnea că s-a schimbat total și că nu îl mai recunoaște fiind preocupat numai și numai de persoane lui. Acesta le-a dezvăluit colegilor din CExN că președintele PSD ar fi încercat negocieri în afara partidului pentru rezolvarea problemelor sale cu Justiția și cum acestea nu au reușit în disperare de cauză a propus varianta Ordonanței de Urgență.

Spre uimirea tuturor, Paul Stănescu, a relatat că această Ordonanță de Guvern s-a încercat a fi dată direct prin Secretariatul General al Guvernului (SGG) și nu prin Ministerul Justiției așa cum ar fi fost normal la un act legislativ de această natură.

Deputat PSD, profeţie sumbră pentru Dragnea după CEx: 'Nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina'

Cei care i s-ar fi opus lui Liviu Dragnea la o astfel de variantă ar fi fost ministrul Justiției (n.a. pe care Dragnea l-a indicat deja ca principalul sabotor al amnistiei si gratierii) și premierul Viorica Dăncilă (n.a. care a și avertizat în ședința asupra efectelor dezastruoase care ar urma).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.