Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a tunat și fulgerat împotriva lui Tudorel Toader: Blochează AMNISTIA și GRAȚIEREA (surse)

blender.com
strategie umbra susta nebunie ascuns

Aspecte mai puțin știute ies la iveală din ședința tensionată a Comitetului Executiv Național al PSD (CExN). În afară de problema Scrisorii publice adresate de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, o a II-a mare problemă a fost cea a actului legislativ privind AMNISTIA și GRAȚIEREA.

Liviu Dragnea face marele anunţ despre amnistie: 'Dacă răspunsul este amnistie prin OUG, să o dea. Dacă e amnistie prin lege, susţin'

Surse participante la ședința CExN al PSD susțin pentru STIRIPESURSE.RO că președintele Liviu Dragnea i-a informat pe colegii săi că omul care blochează tot este ministrul Justiției. Tudorel Toader ar fi apelat la tot felul de stratageme, s-ar fi ascuns în spatele a tot felul de proceduri doar ca să tragă de timp.

Liviu Dragnea susține că există un draft de Ordonanță de Urgență (n.a. lucru negat în public) dar că acesta a fost lăsat deoparte de Tudorel Toader.

”La atmosfera care a fost în plenul CExN, soarta lui Tudorel Toader pare a fi pecletuită”, susține aceeași sursă pentru STIRIPESURSE.RO

Marian Oprişan, prima declaraţie după CEx: 'Sunt perfect de acord cu o lege a amnistiei și grațierii'

La proxima remaniere, pe lângă rebelii căzuți în dizgrație, în fruntea listei de remaniați s-ar regăsi și Tudorel Toader, văzut acum ca principalul obstacol pentru adoptarea Amnistiei și Grațierii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.