Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu, BĂGAT ÎN CORZI de jurnalişti: Vicepremierul, FĂRĂ REPLICĂ pe tema consilierului CONTROVERSAT

Inquam Photos / Octav Ganea
Paul Stanescu

Vicepremierul Paul Stănescu a fost pus în mare dificultate astăzi, de jurnaliştii prezenţi la Înalta Curte. Luat cu asalt cu întrebări, politicianul a dat din colţ în colţ când a fost nevoit să vorbească despre numirea controversată a fostei gărzi de corp a controversatului personaj Nicu Gheară, Mihai Călin Novacescu,în funcţia de consilier personal.

Citeşte şi: Scandal MONSTRU în lumea teatrului! Actori de RENUME acuză că au fost ÎNŞELAŢI cu mii de euro: 'Nu poţi să faci atâtea MIZERII...'

"În ceea ce priveşte consilierul meu, voi cerceta şi voi lua o decizie.", a declarat Paul Stănescu.

Întrebat în ce domeniu îl consiliază Novăcescu, Stănescu a răspuns: "E treaba mea. (...) Trebuie să ştiţi, consilierii sunt pe diferite probleme pe care le considerăm importante. Este problema mea asta".

"Îl cunosc pe Mihai de 20 de ani, dar nu am fost căsătorit cu el ca să ştiu ce a făcut. Ne-am întâlnit o dată, poate de două ori pe an. Haideţi să nu facem un caz din asta, că e ceva minor", a mai afirmat vicepremierul.

Întrebat însă de către jurnalişti ce îl recomandă pe fostul bodyguard pentru funcţia cu pricina, vicepremierul a evitat un răspuns: "L-am angajat de o zi sau două, cred. Nu i-am dat atribuţii până acum."

Pe de altă parte, Paul Stănescu a infirmat vehement zvonul potrivit căruia l-ar fi numit pe Novacescu drept consilier pentru protecţie, după renunţarea la SPP.

"Nu am nevoie de protecţia nimănui. Eu nu am nevoie de nicio protecţie. V-am spus că-l cunosc de peste 20 de ani.", a completat Stănescu.

Întrebat dacă funcţia a venit ca urmare a unei recompense pentru Novacescu, ori ca urmare a unei sugestii din partea cuiva, vicepremierul a răspuns sec: "Nu." .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.