Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu, la inaugurarea unei săli de sport la Piteşti: Dacă aveţi proiecte serioase, bani la Guvern sunt şi aveţi tot sprijinul

twitter.com
sala sport gimnastica

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat, joi, la inaugurarea unei săi polivalente în municipiul Piteşti, că există bani la Guvern pentru finanţarea unor astfel de obiective. ”Dacă vă spune cineva că nu sunt bani să nu credeţi lucrul ăsta pentru că, asemenea proiecte, trebuie să avem bani, trebuie să avem fonduri”, a declarat oficialul PSD, potrivit news.ro.

”Eu sunt un membru al coaliţiei, cum este şi domnul ministru Cseke şi să ştiţi, dacă aveţi proiecte serioase, bani la Guvern sunt şi aveţi tot sprijinul. Dacă vă spune cineva că nu sunt bani să nu credeţi lucrul ăsta pentru că, asemenea proiecte, trebuie să avem bani, trebuie să avem fonduri”, le-a transmis Paul Stănescu celor prezenţi, joi dimineaţă, la inaugurarea sălii polivalente Piteşti.
Primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a precizat că sala polivalentă a fost realizată de către Ministerul Dezvoltării prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii, Primăria Piteşti punând la dispoziţie terenul şi au realizat amenajările exterioare, o parcare suplimentară şi branşamente la la utilităţi.
”Ceea ce vedeţi astăzi aici, este doar un început pentru Piteşti. În ianuarie vom inaugura unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din ţară şi tot în cursul anului viitor vom începe construcţia unui stadion, un stadion de care Piteştiul are mare nevoie, dar şi  un stadion pe care Piteştiul îl merită”, a anunţat edilul municipiului Piteşti.
La evenimentul de inaugurare a sălii polivalente din Piteşti a fost prezentă şi Olguţa Vasilescu. Ministrul Muncii, Marius Budăi şi fostul ministru al Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, au fost, de asemenea, prezenţi la inaugurarea sălii de sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.