Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Wesley, celebru pentru rolul din serialul 'The Vampire Diaries', va participa la East European Comic Con

eventim.ro
east european comic con

Actorul Paul Wesley, celebru pentru rolul Stefan Salvatore din serialul de succes "The Vampire Diaries", va participa la cea de-a șaptea ediție a East European Comic Con, o manifestare care va avea loc în perioada 24 - 26 mai, la complexul Romexpo din București, potrivit Mediafax.

Actorul de origine poloneză a făcut parte din distribuția seriei produse de televiziunea CW de la lansare și până la finalul din 2017, alcătuind trioul principal care a făcut deliciul fanilor din toată lumea alături de Ian Somerhalder (Damon Salvatore) și Nina Dobrev (Elena Gilbert/ Katherine Pierce).

Mai mult decât atât, Paul Wesley s-a ocupat de regie și producție începând cu cel de-al cincilea sezon.

În afară de activitatea sa din "The Vampire Diaries", acesta a avut apariții episodice în seriale precum "24", "CSI", "Law and Order" și "The OC".

De asemenea, a jucat în lungmetraje precum "Mothers and daughters", alături de Susan Sarandon, "The Peaceful Warrior", alături de Nick Nolte, "The Baytown Outlaws", alături de Billy Bob Thornton, "The Late Bloomer", unde i-a avut drept colegi de platou pe Brittany Snow și JK Simmons.

Paul Wesley se alătură invitaților deja anunțați pentru ediția de anul acesta a East European Comic Con - Carice von Houten (Melissandre din "Game of Thrones"), Nicholas Brendon (Xander Harris din "Buffy The Vampire Slayer"), Vladimir Furdik (Night King din "Game of Thrones") și Adam Brown (Ori din "The Hobbit", Cremble din "Pirates of the Caribbean").

Citește și: Jennifer Garner a primit titlul de cel mai frumos om din lume

Evenimentul va avea loc la Romexpo, iar, pe lângă pavilionul B1, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi și pavilionul central, depășind astfel recordul suprafeței de desfășurare de anul trecut.

Precedenta ediție i-a adus în fața fanilor pe Daniel Gillies ("The Originals"), Andrew Scott ("Sherlock"), Jim Beaver ("Supernatural"), Chris Rankin ("Harry Potter"), Staz Nair și Gethin Anthony ("Game of Thrones"), ilustratorii David Lloyd (cocreator "V for Vendetta"), Maya și Yehuda Devir și Guillermo Ortego.

De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozanților, de jocuri noi și echipamente IT de ultimă generație, dar și de o zonă relaxantă de boardgames, au testat și jocuri pe bază de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier și au reușit să treacă Dincolo de Zid în singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica "Game of Thrones".

Abonamentele pentru trei zile sunt disponibile online, la prețul de 110 lei, pe www.comic-con.ro și în Magazinele Cărturești (via Myticket/ Entertix).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.