Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paula Ungureanu, fostul portar al naţionalei României, a devenit mamă pentru a două oară, iar băieţelul se numeşte Petru Nectarie

Paula Ungureanu

Paula Ungureanu, fostul portar al naţionalei României, a devenit mamă pentru a două oară, iar băieţelul se numeşte Petru Nectarie, anunță news.ro.

Paula Ungureanu mai are un fiu, Paul. Luni a primit felicitări din partea fostelor coechipiere şi a echipelor la care a evoluat, fiind sărbătoarea Sf. Petru şi Pavel.

Citește și: Negocierile PSD - Pro România stagnează. Gabriela Firea: Nu vreau ca PSD să facă sacrificii pentru mine

”O veste minunată pentru toţi iubitorii handbalului! Paula Ungureanu, fostul portar al echipei noastre şi al naţionalei României, a devenit mamă pentru a doua oară, în 26 iunie. (...) Cu ocazia zilei onomastice de astăzi le urăm tuturor un călduros La mulţi ani, multă sănătate, bucurii şi împliniri!”, a transmis un mesaj echipa Rapid Bucureşti, unde Paula a jucat ultima dată.

În carieră, Paula Ungureanu (40 de ani) a mai evoluat la Rulmentul Braşov, U Remin Deva, Hypo Viena, Dunaferr, Podravka, Oltchim Râmnicu Vâlcea, HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti.

Citește și: ABERANT Directorul Spitalului Victor Babeș din Timișoara: Riscul să iei COVID din Grecia e mai mare decât în România

Este triplă medaliată cu naţionala României, argint şi bronz la CM, bronz la CE, şi multiplă campioană naţională în România (7 titluri), Croaţia (1) şi Austria (2).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.