Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paulo Dybala i-a dezvăluit lui Cristiano Ronaldo că Argentina îl urăşte 'puţin'

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Argentinianul Paulo Dybala, atacantul echipei de fotbal Juventus Torino, i-a dezvăluit portughezului Cristiano Ronaldo, cu care este coechipier la echipa italiană, că Argentina îl urăşte "puţin" pentru "modul său de a fi", precum şi pentru felul în care "merge", dar a fost surprins să descopere că starul lusitan este o persoană excelentă şi foarte prietenoasă, informează EFE.

"La nivel personal, am fost plăcut surprins. Ca persoană, este un tip excelent, foarte sociabil, foarte prietenos în interiorul şi în afara vestiarului. Întotdeauna gata să vorbească şi să asculte la rândul său. Asta m-a surprins, fiind o figură atât de importantă, de multe ori s-a spus că nu este aşa", a declarat Dybala într-un interviu acordat site-ului Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA), potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Mossadul recunoaște: Toate serviciile secrete ale lumii se bat pe materialele medicale

"Am stat de vorbă la un moment dat şi i-am spus: Uite, sunt sincer cu tine, noi în Argentina te urâm puţin, pentru imaginea ta, pentru felul tău de a fi, pentru mersul tău, dar m-ai surprins pentru că am întâlnit cu totul altceva", a mai spus argentinianul.

Potrivit lui Dybala, starul portughez a primit cu umor dezvăluirile sale, spunându-i că este "obişnuit să fie criticat". De la discuţia respectivă, fotbalistul argentinian a început "să-l privească în alt mod" pe Cristiano Ronaldo.

Citește și: În vreme de pandemie, sub ochii ministrului Alexe se taie păduri într-o veselie

Paulo Dybala este unul dintre jucătorii infectaţi cu noul coronavirus din lotul echipei Juventus. El a afirmat că a depăşit momentele critice, iar acum se simte bine, la fel ca şi prietena sa, Oriana Sabatini, care a contractat la rândul ei boala.

El a povestit, totodată, cum se trăieşte în această perioadă în Italia, ţara cea mai afectată de pandemia de coronavirus. "Din păcate, lucrurile stau foarte prost aici, mulţi oameni mor în fiecare zi, spitalele nu pot face faţă şi există multe persoane care încearcă să ajute. Multe ţări au trimis medici şi asistente, pentru că Italia nu mai poate face faţă numărului de cazuri", a spus fotbalistul sud-american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.