Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pavel Badea, despre demiterea lui Devis Mangia: E decizia patronului

Pavel Badea

Pavel Badea, om ce a deţinut diferite funcţii de conducere în cadrul clubului oltean, dar care acum susţine că este doar un apropiat al clubului, a comentat despre demiterea lui Devis Mangia şi instalarea lui Corneliu Papură pe banca tehnică, potrivit mediafax.

"E decizia patronului, una pe care o apreciez. Eu, sincer, îl simpatizez şi-l susţin pe Corneliu Papură. Am fost colegi de echipă, e mai mult decât un oltean, e craiovean. Pentru mine numirea lui e exact pe sufletul meu! A participat încă de la începutul proiectului şi, după Lincar, a fost primul antrenor, el cu Stângă, care a preluat echipa şi a dus-o pe locul întâi în liga a doua. Are o istorie în spate", a spus Pavel Badea pentru ProSport.

Despre despărţirea de Mangia, Badea s-a limitat să declare. "Este o surpriză pentru toţi, dar în viaţa unei echipe există necesitatea unui şoc. Rămâne de văzut ce va fi", a spus acesta, care a exclus faptul că după perioada de interimat a lui Papură, Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Sepsi, ar urma să fie instalat la trupa din Bănie: "Neagoe e oltean cu pedigree, dar are contract cu Sepsi, e respectat, a făcut lucruri bune acolo. Îi doresc multă baftă".

Deşi mai avea încă doi ani de contract, italianul a fost demis din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă, Universitatea ieşind din lupta la titlu, iar acum este în mare pericol să piardă şi locul 3, care asigură prezenţa în cupele europene. În plus, după înfrângerea de pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-2 în semifinala Cupei României, echipa olteană aproape că şi-a comprimis şi acest obiectiv, de a câştiga din nou acest turneu. Papură a fost până anul trecut antrenorul echipei satelit a Craiovei, iar în prezent se ocupa de scoting. Papură este în cadrul clubului încă din 2013, de la reînfiinţarea CS Universitatea Craiova, el activând pe diverse funcţii, majoritatea legate de scouting şi de copii şi juniori. A mai antrenat în cariera sa pe ALRO Slatina, în liga secundă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.