Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pavel Filip regretă că nu s-a putut constitui o alianță a partidelor pro-europene

Pavel Filip

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, a declarat că formațiunea pe care o conduce nu a reușit să meargă la aceste alegeri împreună cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și de aceea regretă că s-a luat decizia ca PD să participe de sinestătător în alegeri, transmite știri.md

„Consider că era bine dacă era constituit un bloc al partidelor pro-europene, dar am văzut din declarațiile pe care le-au făcut cei de la PAS de la bun început. De aceea nu a mai fost nicio tentativă să mai facem (n.r – bloc electoral). Nu am considerat necesar și nu cred că poate aduce plus valoare constituirea blocurilor electorale cu alte formațiuni politice în această situație. Împreună cu PAS era o logică, pentru că PAS este cu imaginea care este acuma, iar pe de altă parte PD are o infrastructură de partid mult mai bine dezvoltată decât cei de la PAS, care putea fi dezamorsată în situația, când s-ar merge într-un bloc electoral”, a declarat Pavel Filip în cadrul unei emisiuni.

De asemenea, Pavel Filip susține că este convins de faptul că PD va accede în Parlament, menționând că principala lor resursă în această campanie va fi – resursa umană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.