Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL Pavel Popescu şi-a dat demisia din Parlament, în aplauzele AUR: 'Unde pleci, mă, băiatule?' (video)

Facebook
Pavel Popescu

Deputatul PNL Pavel Popescu şi-a depus miercuri demisia din Parlament, după ce, cu o zi înainte, a fost validat ca vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

"Stimaţi colegi, îmi depun astăzi, după aproximativ 7 ani de zile, mandatul de parlamentar, îmi dau demisia din Parlamentul Românei şi vreau să vă mulţumesc, în aplauzele colegilor de la AUR, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru suportul pe care mi l-aţi oferit în aceşti ani de zile în trecerea unor legi importante pentru România şi pentru toată munca colegilor din comisiile de specialitate cu care am colaborat excelent. Vă urez mult succes şi, în tot ceea ce înseamnă reglementare în comunicaţii, vreau să ştiţi că aveţi un om pe care vă puteţi baza în următorii ani", a spus Pavel Popescu în plenul Camerei Deputaţilor.

Liderul AUR, George Simion, a luat cuvântul și a spus râzând: „Pavel, unde pleci tu, mă, băiatule?”. Pavel Popescu și parlamentarii AUR au avut numeroase conflicte verbale, deputatul PNL fiind de părere că partidul lui Simion este unul extremist și nefrecventabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.