Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PayU: Tranzacții de 59 milioane lei de Black Friday, până la ora 11:00; valoarea medie a coșului de cumpărături, 766 lei

www.agerpres.ro
bani, lei, bancnote

Românii au efectuat de Black Friday, până la ora 11:00, un număr de 77.000 de tranzacții online în valoare de 59 milioane lei, coșul mediu de cumpărături fiind de 766 lei, conform datelor centralizate de PayU.

În intervalul orar 7:00-11:00, au fost efectuate 54.300 tranzacții, în valoare de 54,5 milioane lei. Peste 36% din totalul tranzacțiilor au fost realizate prin intermediul cardurilor în rate, anunță Agerpres.

Citește și: Ziua și recordul pentru ROBOR: Indicele a ajuns, din nou, la un nivel maxim al ultimilor trei ani! Veștile sunt proaste pentru românii cu credite în lei

Principalele categorii de produse au fost IT&C (96%) și fashion, iar cea mai mare tranzacție înregistrate în platforma PayU România a fost de 36.371 lei, pentru bijuterii.

Principalele țări din care au venit tranzacțiile sunt România (97%), Franța și Portugalia. Una dintre tranzacții a fost realizată din Republica Statului Fiji.

Reprezentanții furnizorului de servicii de plată online estimau joi o valoare totală a tranzacțiilor online de 175 de milioane de lei, în creștere cu 55% față de anul anterior.

Conform prognozelor de piață, 30% din totalul comenzilor de Black Friday vor fi achitate online, iar plata cu cardurile de rate vor reprezenta peste 40% din total, echivalentul a 50 de milioane de lei, comparativ cu un procentaj de 33% consemnat în 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.