Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paza la Pavilionul Expoziţional când a fost aruncat în aer un bancomat, asigurată în trei posturi interioare

Sursa FOTO: Ziuadeconstanta
bancomat

Unul dintre cei trei angajaţi ai Direcţiei de Pază care asigurau, în noaptea de luni spre marţi, supravegherea la Pavilionul Expoziţional, în posturi dispuse în interior la fiecare intrare, a auzit explozia în jurul orei 03,35, iar când a ieşit afară i-a văzut fugind pe cei ce aruncaseră în aer bancomatul de la intrarea principală, a informat Consiliul Judeţean (CJ) Constanţa, potrivit Agerpres.

Angajatul a anunţat poliţia şi echipajul de intervenţie al Direcţiei de Pază.

"Direcţia de Pază a judeţului Constanţa asigură securitatea Pavilionul Expoziţional Constanţa cu trei posturi de pază, formată din personal nepurtător de armament. În interiorul obiectivului, cele trei posturi sunt dispuse la fiecare intrare a pavilionului. Bancomatul asupra căruia au acţionat hoţii se află la intrarea principală, dinspre bulevardul Mamaia. În jurul orei 03,35, angajatul Direcţiei de Pază, care asigura paza intrării principale, a auzit explozia, după care a ieşit afară. Acesta a fost momentul în care persoane necunoscute aflate în fata obiectivului au fugit. Angajatul, conform procedurilor de lucru, a anunţat poliţia, ulterior chemând în sprijin şi echipajul de intervenţie al direcţiei. Aceştia au ajuns la obiectiv în mai puţin de 3 minute, ulterior a ajuns şi primul echipaj de poliţie", a transmis CJ Constanţa.

Conform sursei citate, agentul postului de pază de la intrarea principală nu a avut posibilitatea să vadă atunci când hoţii acţionau la bancomat.

"Cei care au acţionat asupra bancomatului au amplasat încărcătura în exteriorul obiectivului. Angajatul direcţiei nu a avut posibilitatea să îi observe sau să îi audă", au menţionat reprezentanţi ai CJ.

La Pavilionul Expoziţional sunt montate camere de supraveghere video.

Două persoane, suspectate de aruncarea în aer a bancomatului de la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, faptă comisă în noaptea de luni spre marţi, sunt audiate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Suspecţii, un bărbat şi o femeie, sunt bănuiţi că ar fi autorii aruncării în aer a unui alt bancomat, în localitatea Castelu, şi ai unei tentative, prin acelaşi mod de operare, în staţiunea Mamaia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.