Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PDL cere demiterea directorului Romsilva

pdl

Având în vedere faptul că DNA a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Adam Crăciunescu, director general al RNP Romsilva, pentru infracţiunile de abuz în serviciu şi sprijinirea unui grup infracţional organizat, PDL solicită demiterea de urgenţă a acestuia.

"Potrivit acuzaţiilor care i se aduc, inculpatul Crăciunescu Adam, în calitate sa de director general al RNP Romsilva şi în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, a acţionat la comanda unui grup infacţional, în detrimentul intereselor RNP Romsilva, prejudiciul calculat de procurorii anticorupţie ridicându-se la peste 300 milioane de euro.

În conformitate cu prevederile art. 52 lit. b) din Codul muncii dar şi cu prevederile Contractului colectiv de muncă încheiat la nivelul RNP Romsilva, contractul individual de muncă se suspendă în cazul în care pentru angajatul Romsilva s-a dispus urmărirea penală. Având în vedere faptul că pe numele inculpatului Crăciunescu Adam s-a dispus şi măsura controlului judiciar, măsură care se poate înlocui cu cea a arestării la domiciliu sau a arestării preventive, se impune de urgenţă demiterea acestuia.

Gravitatea faptelor de care este acuzat inculpatul Crăciunescu Adam reclamă demiterea sa imediată, fiecare zi sau oră de menţinere a acestuia în funcţie putând să aducă alte prejudicii grave patrimoniului şi intereselor Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva", se arată într-un comunicat al deputatului  Tinel Gheorghe, liderul Grupui PDL, membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.