Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe lângă faptul că nu au femei în Guvern, un europarlamentar acuză și faptul că Moldova este 'uitată' de coaliție: 'E complet nereprezentată'

citu guvern

Preşedintele PSD Bacău, europarlamentarul Dragoş Benea, critică noul Guvern pentru faptul că Moldova nu este bine reprezentată la ministere.

"Nicio vorbă despre Moldova în Parlament! Ne aşteaptă ani buni de linişte asurzitoare de... dreapta. Alianţa perdanţilor de la parlamentare, locurile 2, 3 şi 5, nu doar că a întors spatele Moldovei, ci n-a scos niciun cuvânt despre Moldova la instalarea guvernului Cîţu. Nici măcar domnii de la partidul AUR, care au obţinut cele mai multe voturi în judeţele Moldovei, nu s-au sinchisit să mimeze preocuparea pentru interesele acestei regiuni. Aşa se face că Moldova e complet nereprezentată la nivel de portofolii ministeriale, asta după ce, în campania electorală, Orban şi ai lui ne-au umplut de autostrăzi fictive şi bune intenţii otrăvite.

Celebra Alianţă a Estului a dispărut subit, aşa cum tot subit a dispărut şi interesul pentru A8, autostrada prin care PNL a promis acum doi ani unirea Moldovei cu Transilvania. Oare pe unde se ascund Flutur şi Chirica în aceste zile? În loc de unirea celor două regiuni şi autostrăzile care ar face-o posibilă, la dezbaterile ce au însoţit instalarea Guvernului Cîţu s-a vorbit (tot) despre metroul lui Boc de la Cluj, un proiect de interes local (nu naţional!), pe care PNL şi aliaţii săi din guvern se pregătesc să-I susţină în detrimentul autostrăzii spre Moldova. Peste speranţele şi năzuinţele moldovenilor & proiectele de dezvoltare ale acestei regiuni se va aşterne, cât de curând, un strat gros de praf: praful indiferenţei guvernării de dreapta, CDR 2.0, asezonat cu tăieri, concedieri şi o austeritate care va da înapoi, cu ani buni, Moldova, menţinându-i statutul dezonorant şi nemeritat de cea mai săracă regiune din UE", a precizat preşedintele PSD Bacău, europarlamentarul Dragoş Benea pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.